Η Βάσω Κολλιδά με τη φίλη της Τζούλια Αποστολίδου, σχεδιάζουν τα πιο ωραία ρούχα της σεζόν by InStyle.gr

Η Βάσω Κολλιδά με τη φίλη της Τζούλια Αποστολίδου, σχεδιάζουν τα πιο ωραία ρούχα της σεζόν by InStyle.gr
27/11/2015 Feel Cute

 

Πολλές φορές σας μιλάμε για νέα brands που φέρουν ελληνική υπογραφή και μας κάνουν εντύπωση. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που έχουν δει την κρίση σαν ευκαιρία να κάνουν κάτι αποκλειστικά δικό τους και να εκφράσουν μέσα από αυτό τις δημιουργικές τους ανησυχίες και κάποιοι από αυτούς έχουν καταφέρει να τραβήξουν όχι μόνο τη δική μας προσοχή αλλά και του κοινού.

 

 

Αυτή τη φορά λοιπόν θα μιλήσουμε για ένα νέο κορίτσι, που έχει εμπειρία στη μόδα και αποφάσισε να σχεδιάσει τη δική του προσωπική σειρά ρούχων. Η Βάσω Κολλιδά, έχει κάνει καριέρα μοντέλου, πράγμα που σημαίνει ότι ξέρει τη μόδα και τις τάσεις «από μέσα». Επιπλέον όντας μια νέα, δραστήρια μητέρα, ξέρει πολύ καλά και όλες τις ανάγκες που έχουν οι σύγχρονες γυναίκες. Έτσι μαζί με τη φίλη της Τζούλια Αποστολίδου, έφτιαξαν το Feelcute. Τι πιο ωραίο άλλωστε για δύο φίλες, από το να αποτυπώνουν τον δημιουργικό τους ενθουσιασμό και την ανάγκη τους για να ανακαλύψουν «νέους τόπους», σε υπέροχα ρούχα, με απαλές υφές και μίνιμαλ κοψίματα, που απευθύνονται σε όλες τις σύγχρονες γυναίκες που θέλουν να κάνουν τη διαφορά;

 

 

Ισορροπημένοι όγκοι, ανατρεπτικά στοιχεία που κάνουν τα ρούχα τους να ξεχωρίζουν και τολμηρές λεπτομέρειες που τραβούν τα βλέμματα, είναι τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν πλήρως τη συλλογή για την τρέχουσα σεζόν, και όλα αυτά, πάντα σύμφωνα με τις επικρατέστερες τάσεις της μόδας διεθνώς.

 

 

H casual chic διάθεση κάνει τα ρούχα πραγματικά must have για κάθε γυναίκα, μιας και μπορείτε να τα φορέσετε σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας, όποιο και αν είναι το στιλ σας. Είτε είστε τύπος που αγαπάει τα φορέματα, θα βρείτε αέρινα boho κομμάτια, αλλά και κοντά φορέματα με 1960s διάθεση, είτε είστε οπαδός του αυστηρού office look, θα βρείτε το τέλειο μπεζ γιλέκο που λατρέψαμε και το πλέον κλασικό γκρι παντελόνι που δε θα μπορείτε να αποχωριστείτε.

 

 

Φυσικά αυτό που ενδιαφέρει τους περισσότερους από εμάς, ιδιαίτερα αυτή την εποχή, είναι η σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής και γι’ αυτό θα σας ενημερώσουμε ότι είναι πάρα πολύ καλή, μιας και τα κορίτσια σχεδιάζοντας τα ρούχα, έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση στα υλικά, αλλά και στις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και έτσι κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια μοναδική ισορροπία σε όλα τα στοιχεία, προκειμένου να ικανοποιήσουν πλήρως το κοινό.

full article www.instyle.gr