Η εξομολόγηση της Βάσως Κολλιδά: «Η δεύτερη εγκυμοσύνη μου ήταν πιο δύσκολη»

Η εξομολόγηση της Βάσως Κολλιδά: «Η δεύτερη εγκυμοσύνη μου ήταν πιο δύσκολη»
22/05/2016 Feel Cute

Φορώντας μια casual ολόσωμη φόρμα από την προσωπική της συλλογή, Feel Cute, η Βάσω Κολλιδά, που μόλις μπήκε στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της, βάζει ένα παιδικό DVD για να δει ο μικρός Γιώργος, που είναι πλέον δύο ετών. «Έχω βαρύνει αρκετά» μου λέει γελώντας και πιάνοντας την κοιλίτσα της, αλλά οπτικά είναι από τις πιο κομψές εγκύους που έχω δει, ενώ παραμένει αεικίνητη. «Η δεύτερη εγκυμοσύνη μου ήταν πιο δύσκολη από την πρώτη, τουλάχιστον στην αρχή. Το πρώτο τρίμηνο ταλαιπωρήθηκα πολύ, είχα ναυτίες και ζαλάδες. Τώρα, όμως, που όλα αυτά έχουν περάσει το απολαμβάνω».

Η ημερομηνία που το ζευγάρι περιμένει το δεύτερο παιδάκι του, που είναι κοριτσάκι, υπολογίζεται στα τέλη Νοεμβρίου. «Το δωμάτιο της μικρής είναι ήδη έτοιμο και έχω επιμεληθεί τη διακόσμησή του. Έχει ήρεμα χρώματα για να μπορεί το μωρό να ξεκουράζεται μέσα στο χώρο του, αλλά δεν παρέλειψα να βάλω και λίγο ροζ στους τοίχους».

Το ζευγάρι δεν έχει καταλήξει ακόμα στο όνομα της μπέμπας, αλλά το πιο πιθανό είναι να της δώσει δύο ονόματα. «Χωρίς να είναι ακόμα κάτι σίγουρο, σκεφτόμαστε να της δώσουμε το όνομα Μαρία, όπως λένε τη μητέρα μου, και Ίρις, καθώς αυτό είναι το αγαπημένο μου όνομα. Φαντάζομαι πως μέχρι να γεννηθεί θα έχουμε καταλήξει. Έχω μια μικρή αγωνία για το πώς θα είναι τα πράγματα με τη μικρούλα μου, μου φαίνεται και πάλι ένα τελείως καινούριο πεδίο που έχω να ανακαλύψω. Αν είχα πάλι αγόρι, με την εμπειρία μου με τον Γιώργο, θα ήξερα τι θέλει και τι να κάνω, ενώ τώρα όλα μου μοιάζουν και πάλι άγνωστα. Έχω να μάθω νέα πράγματα» ομολογεί.