ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή μέσω ΕΛΤΑ courier

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μετα από 2-3 εργάσιμες ημέρες.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 2-3 εργάσιμες ημέρες για παραγγελίες που αφορούν εντός Αττικής  και μπορεί να αυξηθεί λόγω δυσμενών συνθηκών.

Το κόστος αποστολής EINAI ΔΩΡΕΑΝ

H χρέωση αντικαταβολής είναι 2,5€

 

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

 

Παρεχόμενες υπηρεσίες επιστροφής προϊόντος

 

Αν το υπέροχο προϊόν που παραλάβατε σας δεν σας ταιριάζει ή δεν λάβατε αυτό που ελπίζατε, έχετε φυσικά την επιλογή της επιστροφής.

Δικαιούστε μερική ή ολική επιστροφή της παραγγελίας, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία της παραλαβής σας. Σε περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής, είναι υπαιτιότητα της εταιρείας (π.χ. λάθος είδος, ελαττωματικό προϊόν),  τότε το κόστος επιστροφής βαραίνει την εταιρεία μας. Σε αυτή τη περίπτωση, οι αποστολές γίνονται μόνο μέσω της ΕΛΤΑ COURIER. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, επιβαρύνεστε από το κόστος επιστροφής. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία της ΕΛΤΑ COURIER για την επιστροφή σας επιλέγοντας χρέωση παραλήπτη, με επιβάρυνση 3 € (αφορά μόνο την Ελλάδα). Το ποσό αυτό θα κρατηθεί από την αλλαγή ή την επιστροφή χρημάτων σας και δεν θα χρειαστεί να πληρωθεί στην μεταφορική εταιρεία. Στην περίπτωση που επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε άλλη μεταφορική της επιλογής σας, θα επιβαρυνθείτε εξ ‘ολοκλήρου το κόστος των μεταφορικών το οποίο και θα καταβάλετε στην μεταφορική εταιρεία που θα επιλέξετε την στιγμή της αποστολής του δέματος.

Τα προϊόντα πρέπει να επιστρέφονται σε άριστη κατάσταση, χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια) και να συνοδεύονται απαραίτητα από το παραστατικό πώλησης

Τα προϊόντα θα πρέπει επίσης να συνοδεύονται και από το «έντυπο επιστροφής» συμπληρωμένο με τα στοιχεία σας και την αλλαγή που επιθυμείτε το οποίο θα βρείτε ΕΔΩ μέσα στο χρονικό διάστημα των 14 ημερολογιακών ημερών. Αν πρόκειται για επιστροφή χρημάτων απαιτούνται και τα στοιχεία τραπέζης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

Στην περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, και ανάλογα με τον τρόπο που επιλέξατε την πληρωμή της παραγγελία σας και με τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή της, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 20 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που η εταιρεία παραλάβει τα προϊόντα.

Για λόγους υγιεινής η εταιρεία μας δεν δέχεται επιστροφές σε κολάν και κοσμήματα, εκτός εάν είναι ελαττωματικά. Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας δέχονται σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.

Στην περίπτωση επιστροφής των προϊόντων που αγοράσατε, η διεύθυνση στην οποία επιστρέφονται είναι η εξής:

 

FEEL CUTE

ΠΑΡΝΗΘΟΣ 16 -Τ.Κ. 14452- ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ

ΤΗΛ.:2102814114